Beautique Rianne - Natural Face Lifting & SculpMinder rimpels door Natural Face Lifting & Sculp

Natuurlijk helpen goede huidverzorgingsproducten en regelmatige behandelingen in mijn salon om jouw huid strakker en frisser te maken, maar nu kun je ook thuis aan de slag met speciale massagetechnieken. In maart 2018 heb ik mijn opleiding bij NOÛS. afgerond en ik mag jou nu leren hoe je met de bewezen methode zichtbaar resultaat kunt boeken.

Train jouw huid strak
Wil je er ook 10 jaar jonger uitzien? Anti-aging is niet alleen het bestrijden van rimpels. Nog veel meer veranderen de gelaatscontouren bij het verouderen. Rimpels worden gevormd door het verminderen van collageen en het verzwakken van elastine in de huid. Dit kunnen we tegengaan door intensief het bindweefsel te masseren. Ook de contouren in het gelaat verslappen waardoor de huid begint te hangen. Dit gaan we tegen door het spierweefsel te trainen.
Meer weten over Natural Face Lifting & Sculp? Bekijk hier een filmpje.

Beautique Rianne - Natural Face Lifting & SculpWat is Natural Face Lifting?

Natural Face Lifting is en een manuele verjongingskuur van het gezicht, de hals en het decolleté; een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Zonder operationele ingreep zal u er jaren jonger en ‘natuurlijk’ gaan uitzien. Daarbij komt dat uw huid er veel beter en gezonder uitziet. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. De behandeling van Natural Face Lifting bestaat uit 2 delen. Het eerste deel is de tonifiërende (stimulerende) behandeling, gevolgd door lymfedrainage.

 

 

 

Na de Natural Face Lifting behandeling

  • zijn de oogcontouren gladder
  • de huid oogt strakker en elastischer
  • worden verzakkingen gelift
  • is er een betere doorbloeding van de huid en gelaatsspieren
  • gaat er een hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
  • verstrakken de gelaatscontouren en
  • verdwijnen vochtophopingen rondom de ogen
Beautique Rianne - Natural Face Lifting & Sculp

Prijzen
Behandeling met reiniging, serum & crème – inclusief Natural Face Lifting, Lymfedrainage, Tone Booster, Collagen Booster en/of Meridian Facial en op maat uit te breiden.
Duur behandeling: 75 minuten
Bekijk de prijslijst voor de actuele prijzen.